Felhasználási feltételek

Szabályzat a fürdő esetén: 

 1. Egy teljes árú felnőtt napijegy megvásárlásával plusz egy kupon fejében a második jegy ingyenes. Kérjük, vásárláskor előre jelezze, hogy kuponnal óhajt fizetni.
 2. A kuponok beváltása az adott fürdők telítettségétől függően változhat. Kiemelt időszakokban (hétvége, ünnepnapok) érdeklődjön előre a fürdők elérhetőségein.
 3. A szabályok nem lehet megváltoztatni és nem kombinálhatók más, már létező kedvezményekkel.
 4. A fenti szabályok be nem tartása esetén a kedvezmény nem vehető igénybe!

Szabályzat a szállodánál: 

 1. Egy kupon egy éjszakára vonatkozik és 50% kedvezményre jogosítja a felhasználóját a szoba listaárából, azonban nem vonatkozik olyan szolgáltatások igénybevételére, melyek nem foglaltatnak bele a szoba listaárába.
 2. Az akció igénybevétele csak a kupon ellenében lehetséges. A kedvezmény használatához szobafoglalás minden esetben szükséges közvetlenül az adott szállodában, a brosúrában megjelölt elérhetőségek valamelyikén.
 3. A szobafoglalásnak leghamarabb a tervezett érkezés előtt 1 héttel történhet, amennyiben a szállodának van még szabad szobája.
 4. A kedvezmény igénybevételéhez szobafoglalás szükséges. A szoba foglalásakor mindenképpen jelezze, hogy a brosúra tulajdonosa, ezért 50% kedvezményre jogosult.
 5. A fenti szabályok be nem tartása esetén a kedvezmény nem vehető igénybe. A szabályok nem lehet megváltoztatni és a jegyek nem kombinálhatók más, már létező szállodai kedvezményekkel. (csomagok, kiemelt időszakok)
 6. Esetleges kérdéseivel, foglalással kapcsolatban kérjük, hívja a szállodák információs telefonszámát, vagy küldjön e-mail a részükre.

Szabályzat az étterem esetén: 

 1. Éttermi étkezés során a kupon átadása 50%-os kedvezményre jogosít.
 2. Az étel rendelésekor kérjük, jelezze a személyzetnek, hogy az említett információs brosúra tulajdonosa, ezért 50%-os kedvezményre jogosult.
 3. Az akció igénybevétele csak a kupon ellenében lehetséges. Egy kupont maximum 2 személy használhat fel, azonban egy étkezés alatt legfeljebb 2 kupont lehet felhasználni, ami maximum 5 személyt jelent.
 4. Az akció az egész éttermi számlára vonatkozik, menüre, italokra, rendezvényekre nem!
 5. Asztalfoglalás kötelező!
 6. Csak készpénzes fizetés esetén vehető igénybe.
 7. A fenti szabályok be nem tartása esetén a kedvezmény nem vehető igénybe!

Szabályzat a kalandpark és élménypark esetén: 

 1. Egy teljes árú felnőtt napijegy megvásárlásával egy kupon fejében a második jegy ingyenes. Kérjük, vásárláskor előre jelezze, hogy kuponnal óhajt fizetni.
 2. A kuponok beváltása az adott park telítettségétől függően változhat. Kiemelt időszakokban (hétvége, ünnepnapok) érdeklődjön előre a park elérhetőségein.
 3. A szabályok nem lehet megváltoztatni és nem kombinálhatók más, már létező kedvezményekkel.
 4. A fenti szabályok be nem tartása esetén a kedvezmény nem vehető igénybe!