SZÍNHÁZAK 2019/2020 kampány
Felhasználási feltételek

Az információs brosúra a FLyer Advertising tulajdonát képezi.
A brosúra és a kuponok egyedi biztonsági jelöléssel vannak ellátva! A másolásukra, hamisításukra, illetve tovább értékesítésükre irányuló bármilyen kísérlet feljelentést von maga után!


Szabályzat a Színházak 2019/2020 esetén: 

  1. A FLyer kuponok a SZÍNHÁZAK 2019/2020 -as színházi évadának saját előadásaira érvényesek.
  2. A FLyer kuponok  a megtekinteni szándékozott előadás előtt 5- illetve 7 napon belül beválthatók a szabad helyek függvényében a Színházak jegyirodáiban, avagy a játszóhelyek pénztáraiban.
  3. Egy darab FLyer kupon átadása, két darab jegyre jegyenként 50-50% kedvezményt biztosít.
  4. A kiadványban szereplő színházak eltérő szabályzatait megtalálják a brosúra oldalain.
  5. A kupon beváltására vonatkozó szabályok nem változtathatók és nem kombinálhatók más, a színházak által adott kedvezménnyel. A fenti szabályok be nem tartása esetén a kedvezményt nem garantáljuk!
  6. Az információs brosúrában található 7 db FLyer kupon az előadásokon halmozható, korlátlan számban beváltható a 3. pontban leírtak alapján.
  7. A brosúra és a benne található kuponok független forgalmazója a FLyer Advertising/Földesi László Balázs egyéni vállalkozó éa az általa megbízott értékesítő partnerek.
  8. A brosúra és a benne található kuponok egyedi biztonsági jelöléssel vannak ellátva! A másolásukra, tovább értékesítésükre irányuló bármilyen kísérlet feljelentést von maga után!
SZÍNHÁZAK 2019/2020

SZÍNHÁZAK 2019/2020

A színházak elérhetőségét megtalálják a kiadvány oldalain.